Oplev livet på landet

Kom på bondegårdsferie i skolernes ferier og få en masse spændende oplevelser med familien. Vi skal sammen rundt til dyrene og fodre og passe dem. Vi samler æg til morgenmaden og for de lidt større børn er der mulighed for at komme en tur i køkkenet (fra 7 år). Vi serverer morgenmad, frokost og aftensmad for jer, så I kan nyde dagen sammen med familen.

Vi hygger om bålet, kører i traktor, spiller petanqueturnering og andre sjove ting. 

For de mindste er der en lille legeplads i Frørup by og et naturområde med sansegynge. Kongshøj og Taarup Strand ligger 6 km væk. I Nyborg kan man besøge et stort strandområde med legeplads, geder og kaningård. I finder vej sådan her: http://www.naturlegepladser.dk/fyn/strandvaenget-nyborg/

Der er mange spændende aktiviteter i Nyborg, find dem her: http://www.visitnyborg.dk/fyn/begivenheder-og-arrangementer

I vores restaurant i den gamle hestestald er der en samling af forskellige foldere til inspiration, hvis I vil besøge udflugtsmål i området. Der er 20 minutter til Egeskov Slot og 30 minutter til H.C.Andersens hus, Zoo og stort indkøbscenter.

Her er der både mulighed for at slappe af og være aktive. I bestemmer selv tempoet på bondegårdsferien. I kan booke så mange dage I ønsker.

Næste bondegårdsferie er i ugerne 26-30. Send os en mail med dine ønsker: info@kulinariske.dk

 

Læs vores handelsbetingelser her: http://kulinariske.dk/dk/det-med-smaat/15

 

Vores dyr

Vi er certificeret af Dansk Landboturisme til at have bondegårdsferie.

Man kan sidde hos kaninerne og kæle med dem, fodre hønsene med hånden og kæle med lammene og kattene. Prøv en trækketur på hestene. Vi arrangerer gerne rideture for børn over 6 år på nærliggende gård.

Billede 19-10-2016 09.25.35.jpg

Priser for 2018

Pris pr. voksen pr. dag: 700 kr. Børn under 12 år halv pris. Prisen er med overnatning, morgenmad, frokost og aftensmad.

Sengetøj og håndklæder skal man selv medbringe. Ankomstid til bondegårdsferie er fra kl. 14. Afrejse efter frokost.

Det er praktisk at medbringe gummistøvler og indesko.

IMG_2137.JPG

Vi har en stor have med store grønne områder og en petanquebane.

-Der er meget plads at boltre sig på her på Kildegaarden. Har man lyst til en gåtur kan man besøge den lille landsby i Frørup hvor man finder legeplads til de små og et stort grønt område med bl.a. fodboldmål, bænke, shelter og sansegynge.

Pavilion2.JPG