Nytår3.jpg

Vi laver Gourmet Nytårsmenu til afhentning

Afhent på vores adresse mellem kl. 14 og 16

Alle retter er forberedt, det eneste I skal gøre er at varme maden og anrette den. Der medfølger en udførlig vejledning til opvarmning og anretning.

Seneste bestillingsdato er d. 27. december. Minimum 4 couverter.

 

Nytårsmenu

Til Dronningens tale: Sprødstegt polenta med äiolidip

Forret: Røget laks-laksemousse- rogn - sprøde salater - hjemmebagt maltbrød

Hovedret: Chatau briand (oksemørbrad) - cremekartoffelgratin - løgkompot- persilleolie

Dessert: Chokoladekage med bærcoulis og mandelknas

Hjemmelavet kransekagestykke

 

Pris pr. couvert: 395 kr. minimum 4 couverter.

Vi byder på et glas bobler ved afhentning og ønsker hinanden et godt Nytår.

Bestilling sendes til info@kulinariskekildegaarden.dk